OM OSS


Vi har sedan starten 1984 specialiserat oss på figurskärning av plåt vilket har gett företaget mångårig kunskap om legoskärning. Under åren har vi byggt upp en maskinpark som klarar de mest komplicerade skärningar.

De skärmetoder vi använder oss av är gasskärning, plasmaskärning, finplasmaskärning, vattenskärning och sen våren 2014 även laserskärning. Ett av våra senaste tillskott är en finplasma med 3D-huvud som ger oss möjlighet att erbjuda kostnadseffektivt skurna detaljer med fogberedning. Varje skärmetod har sina specifika fördelar och bredden i vår maskinpark ger oss goda möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för just deras projekt.

Vi kan även erbjuda efterbehandling såsom blästring, bockning, valsning mm. För mer information om våra olika skärslag och hur vi bäst kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss, du kan även läsa mer på vår hemsida om gasskärning, plasmaskärning, finplasmaskärning, vattenskärning, laserskärning, kantpressning(bockning) och valsning.

Vår verkstad är belägen i Molkom, Karlstads kommun, Värmlands län. Karlstads strategiska läge mellan Stockholm och Oslo samt de goda kommunikationerna underlättar leveranserna och vi är stolta över att ha förmånen att leverera till kunder över hela Sverige.

Som kund kan du alltid vara säker på att vi håller vad vi lovar. Kvaliteten säkerställs bl.a av att hela verksamheten är anpassad efter ISO 9002 sedan 1994. För både er och vår trygghet har vi ett dokumenterat kvalitetssystem.

Vår målsättning är snabba leveranser av kvalitetsskurna detaljer till nöjda kunder.